charlie bit me

Watching this video really touched me a lot… both are so cute, so innocent and so pure.. They really made me laugh but at the same time, there’s a burning sensation at the back of my eyes… why? si abang tak marah langsung pada si adik… subhanallah, once again fitrah manusia terserlah jelas di sini, kita cuma perlu gilap dan pastikan tidak dicemari oleh dosa dan kejahatan…. sesungguhnya fitrah itu sangat murni, tepat sekali ungkapan ‘Islam itu agama fitrah’. Semoga Allah memelihara kita dalam Rahmat dan RedhaNya, ameen.

One thought on “charlie bit me

  1. Salam….

    Wah…Tahniah Kak Min….Mabruk!!!

    Semoga jadi pemangkin bagi saya terutamanya….
    Ainul pun dah ada blog sendiri…err..boleh tak omaknya tumpang sekaki…he he

    By the way, Charlie Bit Me ni kami anak beranak dah khatam tengok…Ammar dengan Daniel gelak terkekek-kekek….

    P/S : Saya nak buat blog sendiri tak ada masa…tapi nak “leave a comment”…anytime..hi..hi..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s