Raya 2008-Rumah Mak Johor

dscn04251

First time beraya dengan menantu…. welcome aboard Aja, to our one big happy and lively family !!!
Raya kali ni jugak special dari dulu-dulu sbb this time Adam balik cuti, and rumah Tok Wie pun baru je di renovate, so agak selesa cucu-cucu bermain. Maklumlah, sebelum ni, rumah teres biasa je, ruang sangat terhad… anak-anak zaman sekarang kebanyaknnya dah tak merasa hidup dalam suasana kampung, sebab rumah atok-atok sekarang kebanyakannya rumah teres belaka… kesian mereka!!!

3 thoughts on “Raya 2008-Rumah Mak Johor

    • Pah,tiap dugaan yang datang tu pasti ada hikmahnya. I doakan you tabah Pah, insyaAllah manisnya akan you rasa jugak nanti… tak semesti apa yang kita nak tu yang terbaik untuk kita. Allah Maha Tahu… Teruskan doa dan munajat you padaNya. Allah pilih you, sebab Dia suka you memohon padaNya…. “LETAKKAN HARAPAN PADA PENCIPTA, BUKAN CIPTAAN NYA”

  1. yes… setiap dugaan pasti ada hikmahnya hingga kadangkala hikmah yang Allah berikan itu tak tersangka oleh kita.
    Percayalah dugaan akan menjadikan kita manusia yang kuat, tabah dan sabar.Allah memberi kita ujian dan dugaan kerana Dia tahu kita mampu menempuhinya.Manusia yang hebat ujian dan dugaannya adalah insan terpilih yang pastinya Allah kasihi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s